Beautiful Girl: Coverband The Durans spelen cover van INXS

Coverband The Durans brengen met Beautiful Girl een hommage aan INXS. Een innemende song, gebracht in een eigenzinnig arrangement. The Durans brengt live muziek aan een zeer gunstige prijs. Met z’n twee brengen ze een playlist die zeer breed toegankelijk is, maar toch een eigenheid heeft. Denk aan covers van Michael Jackons, Nick Cave, The Foo Fighters, Eurythmics maar ook Herman Van Veen, Noordkaap, Eddy Grant en Emily Sandé.

Een slimme prijs voor een coverband op je feestje

Voor een vriendelijk budget brengt het akoestische duo The Durans u de live muziek die bij uw evenement past. Een verjaardag, barbecue, fuif, woonkamerconcert, tuinfeest… you name it, zij brengen er de juiste sfeer! Bekijk ook eens onze foto’s en andere clipjes en aarzel uiteraard niet om contact op te nemen!
Jean-Paul neemt de zang en de gitaar voor zijn rekening en Kristof speelt keyboard, mini-accordeon, percussie en zingt de backing vocals. Ook je eigen lievelingsnummer spelen we met plezier, als het wat past binnen onze capaciteiten en als we wat kunnen repeteren. Bekijk zeker ook onze playlist met een selectie uit ons repertoire.

One Response to “Beautiful Girl: Coverband The Durans spelen cover van INXS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *