Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/f/0/a/thedurans.be/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; theron_pop_widget has a deprecated constructor in /customers/f/0/a/thedurans.be/httpd.www/wp-content/themes/theron-lite/lib/includes/widgets.php on line 19 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; theron_rand_widget has a deprecated constructor in /customers/f/0/a/thedurans.be/httpd.www/wp-content/themes/theron-lite/lib/includes/widgets.php on line 160 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; theron_feat_widget has a deprecated constructor in /customers/f/0/a/thedurans.be/httpd.www/wp-content/themes/theron-lite/lib/includes/widgets.php on line 300 Notice: The called constructor method for WP_Widget in theron_pop_widget is deprecated since version 4.3.0! Use
__construct()
instead. in /customers/f/0/a/thedurans.be/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3942 Notice: The called constructor method for WP_Widget in theron_rand_widget is deprecated since version 4.3.0! Use
__construct()
instead. in /customers/f/0/a/thedurans.be/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3942 Notice: The called constructor method for WP_Widget in theron_feat_widget is deprecated since version 4.3.0! Use
__construct()
instead. in /customers/f/0/a/thedurans.be/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3942 Coverband The Durans » Nieuws

The Durans coveren Wheels van de Foo Fighters

Als muziekgroep zorgen we voor een ietwat eigenzinnige keuze in de juiste covers en live muziek die past bij onze eigen stijl. Wat vind je van onze versie van Wheels van Foo Fighters? We spelen dit nummer al even in onze set. Samen met enkele bevriende muzikanten – waarvoor onze dank Geert op gitaar en Lies op cello – doken we in onze opnamestudio en maakten deze versie van Wheels van Foo Fighters.

Bevalt onze stijl je? Op zoek naar een live muziek voor tijdens je feestje, bbq, event, receptie, café? Aarzel niet om contact op te nemen. We brengen twee uur live muziek met ons twee, aan een betaalbare prijs! Bekijk ook zeker onze andere filmpjes en foto’s op de site.

The Durans: lentetournee gestart in stijl

The Durans coverband voor goedkope prijs budget feestjeEen nieuw jaar, dus tijd voor een nieuwe look. Hoedje, gilets, jeans… Maar natuurlijk blijven de hoofdingrediënten van The Durans als coverband onmiskenbaar aanwezig: bekende covers van tijdloze hits uit de jaren ’70, ’80, ’90 en hedendaagse muziek. Als akoestisch duo, gitaar en keyboard, brengen we de unieke sfeer van livemuziek voor een betaalbare prijs.

Een coverband voor iedereen!

We spelen als coverband op alle gelegenheden waar je live muziek wil: verjaardagsfeestjes, bbq’s, recepties, cafeetjes. Met ons tweetjes nemen we niet veel plaats in, en we brengen al het benodigde materiaal met ons mee. Een degelijke coverband voor een redelijk budget: The Durans staan voor u klaar.

Wat staat er zoal op onze playlist? Bekende hits van Michael Jackson, Eurythmics, Bruce Springsteen, The Monkees, Iggy Pop, Johnny Cash, Robyn, Lou Reed, Milow, en nog zo veel meer! Heb je graag een nummer op verzoek? Laat het ons zeker weten en dan bekijken we met plezier of we er iets leuk van kunnen maken!

 

 

Beautiful Girl: Coverband The Durans spelen cover van INXS

Coverband The Durans brengen met Beautiful Girl een hommage aan INXS. Een innemende song, gebracht in een eigenzinnig arrangement. The Durans brengt live muziek aan een zeer gunstige prijs. Met z’n twee brengen ze een playlist die zeer breed toegankelijk is, maar toch een eigenheid heeft. Denk aan covers van Michael Jackons, Nick Cave, The Foo Fighters, Eurythmics maar ook Herman Van Veen, Noordkaap, Eddy Grant en Emily Sandé.

Een slimme prijs voor een coverband op je feestje

Voor een vriendelijk budget brengt het akoestische duo The Durans u de live muziek die bij uw evenement past. Een verjaardag, barbecue, fuif, woonkamerconcert, tuinfeest… you name it, zij brengen er de juiste sfeer! Bekijk ook eens onze foto’s en andere clipjes en aarzel uiteraard niet om contact op te nemen!
Jean-Paul neemt de zang en de gitaar voor zijn rekening en Kristof speelt keyboard, mini-accordeon, percussie en zingt de backing vocals. Ook je eigen lievelingsnummer spelen we met plezier, als het wat past binnen onze capaciteiten en als we wat kunnen repeteren. Bekijk zeker ook onze playlist met een selectie uit ons repertoire.

Prettige feestdagen van muziekgroep The Durans!

coverband muziekgroep the durans prijs budget live muziekMuziekgroep The Durans wenst je prettige feeesten!

Tijdens deze feestelijke periode wenst muziekgroep The Durans jullie veel muzikaal plezier!

Ben je nog op zoek naar een coverband of muziekgroep voor je receptie met Nieuwjaar, verjaardagsfeestje of leuke party in een café? Coverband The Durans zorgt voor ambiance en plezier, zonder loeiharde gitaren en met z’n tweeën hebben we niet veel ruimte nodig. We spelen met plezier in je woonkamer, tuin, garage, feesttent of waar je wil!

Ben je benieuwd? Wil jij ook live muziek op je feestje? Stuur ons gerust een mailtje of kijk eens naar onze filmpjes en foto’s. We zijn een coverband die je voor een gunstige prijs kan boeken, dus aarzel niet en contacteer ons vandaag nog.

 

Een muziekgroep op elke locatie!

Een live muziekgroep voor je feest, barbecue, receptie. Op onze playlist vind je nummers als I Follow Rivers, Sweet Dreams, Bad Case Of Loving You, Beat It, Save Tonight en veel meer. We brengen ons eigen materiaal mee en nemen niet veel plaats in. Onze normale set duurt circa twee uur, maar afwijkingen zijn op aanvraag uiteraard mogelijk.

Jean-Paul (de oom) neemt de zang en de gitaar voor zijn rekening en Kristof (de neef) speelt keyboard, mini-acordeon, en zingt de oooh-’s en de aaah’s op de achtergrond. Ook je eigen lievelingsnummer spelen we met plezier, mits het uiteraard wat past binnen onze capaciteiten en als we wat kunnen repeteren.

 

 

Nieuwe videoclip: coverband The Durans spelen Mercy

Ontdek de nieuwste videoclip van coverband The Durans. We brengen onze eigen versie van Mercy (Duffy). Met dank aan alle medewerkers bij de opnames.

 

Coverband The Durans brengen een ideale mix van pop- en rockmuziek uit de jaren 80, 90 tot hedendaagse nummers. Van Michael Jackson, over Johnny Cash en REM tot Avicii. We brengen ons eigen materiaal mee en als duo nemen we ook niet te veel plaats in. Ideaal voor je barbecue, tuinfeest, verjaardag, café, zomerfeest… kortom: overal waar live muziek sfeer kan brengen.

Bekijk zeker eens een greep uit onze playlist, luister en kijk naar enkele foto’s of contacteer ons voor meer informatie

Straatfeest met Coverband The Durans – betaalbare live muziek aan een voordelige coverband prijs

The Durans spelen op feestjes, straatfeest als coverband prijs voor een voordelige prijs budgetOnze zomertour hebben we afgesloten met een meer dan geslaagd feestje op een burenfeest in Antwerpen, hometown van keyboardspeler Kristof. Een thuismatch als het ware, met een dansende straat als gevolg.

Als coverband is dit een fantastische manier om de zomer achter ons te laten en uit te kijken naar de talrijke optredens in de herfst en winter!

Coverband prijs voor The Durans

Wil u ook live muziek op uw feest, (winter-) barbecue, fuif, verjaardag? The Durans is een live semi-akoestisch duo, gitaar en keyboard, met een uitgebreide playlist voor jong en oud. We spelen enkel bekende hits, dansbaar, met de nodige humor. Onze coverband prijs valt binnen een zeer betaalbaar budget voor elke gelegenheid!

We brengen ons eigen materiaal mee en nemen niet veel plaats in. Onze normale set duurt circa twee uur, maar afwijkingen zijn op aanvraag uiteraard mogelijk.

Jean-Paul (de oom) neemt de zang en de gitaar voor zijn rekening en Kristof (de neef) speelt keyboard, mini-acordeon, en zingt de oooh-’s en de aaah’s op de achtergrond. Ook je eigen lievelingsnummer spelen we met plezier, mits het uiteraard wat past binnen onze capaciteiten en als we als coverband kunnen repeteren. Wat is onze coverband prijs? contacteer ons!

ideaal voor feestjes thuis

Na een laatste knallende verjaardagsparty gaan we nu even op zomerstop (of op tournee met onze coverband door het Zuiden, zoals we het zelf liever noemen). Maar we staan natuurlijk volledig klaar om vanaf augustus al uw feestjes, barbecues, verjaardagen, straatfeesten of welke gelegenheden dan ook, op te vrolijken met live muziek. Contacteer ons gerust voor meer informatie!

The Durans akoestische coverband voor al uw feestje live muziek

Een live coverband voor je feest, barbecue, receptie. Op onze playlist vind je nummers als I Follow Rivers, Sweet Dreams, Bad Case Of Loving You, Beat It, Save Tonight en veel meer. We brengen ons eigen materiaal mee en nemen niet veel plaats in. Onze normale set duurt circa twee uur, maar afwijkingen zijn op aanvraag uiteraard mogelijk.

Jean-Paul (de oom) neemt de zang en de gitaar voor zijn rekening en Kristof (de neef) speelt keyboard, mini-acordeon, en zingt de oooh-’s en de aaah’s op de achtergrond. Ook je eigen lievelingsnummer spelen we met plezier, mits het uiteraard wat past binnen onze capaciteiten en als we wat kunnen repeteren.

 

The Durans live coverband muziek feestje

Coverband The Durans is klaar voor de lente!

De lente komt er aan! Tijd om de barbecue van onder het stof te halen en feestjes te organiseren! Niets leuker dan al die bbq’s, feestjes, verjaardagen muzikaal op te laten vrolijken door een live coverband! Geef ons een stopcontact nodig en wij doen de rest. We brengen uit onze uitgebreide playlist nummersvoor iedereen. En er kan en mag al eens gedanst worden!

coverband the durans is klaar voor de lenteEen coverband met aandacht voor iedereen:

Een live coverband voor je feest, barbecue, receptie. Op onze playlist vind je nummers als I Follow Rivers, Sweet Dreams, Bad Case Of Loving You, Beat It, Save Tonight en veel meer. We brengen ons eigen materiaal mee en nemen niet veel plaats in. Onze normale set duurt circa twee uur, maar afwijkingen zijn op aanvraag uiteraard mogelijk.

Jean-Paul (de oom) neemt de zang en de gitaar voor zijn rekening en Kristof (de neef) speelt keyboard, mini-acordeon, en zingt de oooh-‘s en de aaah’s op de achtergrond. Ook je eigen lievelingsnummer spelen we met plezier, mits het uiteraard wat past binnen onze capaciteiten en als we wat kunnen repeteren.

Vraag nu naar onze voorwaarden!

 

Een coverband hoeft niet duur te zijn:

Wij zijn twee muzikanten, gitaar en keyboard, met ons eigen materiaal. We brengen een complete live set voor een zeer gunstige prijs! Indien nodig brengen we onze eigen (beperkte) belichting mee. Stuur ons gerust een mailtje of bel ons op en dan geven we je met plezier alle informatie mee!

 

Een coverband voor alle gelegenheden

We speelden met The Durans al op heel wat gelegenheden. Organiseer je een verjaardagsfeest, huwelijk, barbecue of sportmanifestatie? Of werk je voor een cultureel centrum,  een café, bar, restaurant, of een lokaal festival of een bedrijf? We passen ons als muzikale kameleons aan de omstandigheden aan.  De perfecte muzikale omlijsting voor iedere gelegenheid!

 

thedurans coverband klaar voor de lente