Coverband

The Durans Coverband akoestische feestband, spelen cover covermuziekWe zijn coverband The Durans : een muzikaal duo èn ook familie van elkaar ( oom en neef).  We brengen als coverband een mix van rock en pop, covers van de jaren ’70, ’80 en hedendaagse nummers.

We brengen covers die we zelf leuk vinden, vaak dansbaar, zeker genietbaar en altijd met onze eigen schwung!

Jean-Paul (de oom) neemt de zang en de gitaar voor zijn rekening en Kristof (de neef) speelt keyboard, mini-acordeon, percussie en zingt de oooh-‘s en de aaah’s op de achtergrond. Ook je eigen lievelingsnummer spelen we met plezier, mits het uiteraard wat past binnen onze capaciteiten en als we wat kunnen repeteren.

Bekijk zeker ook onze playlist met een selectie uit ons repertoire of contacteer ons.

 

 

Een coverband, en helemaal niet duur!

Het enige wat we nodig hebben om te spelen is een stopcontact en wij brengen twee uur live covers voor een zachte prijs. Onze uitvalbasis is enerzijds het Pajottenland en anderzijds Antwerpen, maar we spelen zonder probleem over heel het land! Onze setlist met covers duurt gemiddeld twee uren. (Op aanvraag kunnen we hier uiteraard ook flexibel in zijn).

Contacteer ons gerust voor meer details!

 

Een coverband voor alle gelegenheden

We speelden met coverband The Durans al op heel wat gelegenheden. Organiseer je een verjaardagsfeest, huwelijk, barbecue of sportmanifestatie? Of werk je voor een cultureel centrum,  een café, bar, restaurant, of een lokaal festival of een bedrijf? We passen ons als muzikale kameleons aan de omstandigheden aan.  De perfecte muzikale omlijsting met rock en pop voor iedere gelegenheid!

 

Comments are closed.