Straatfeest met Coverband The Durans – betaalbare live muziek aan een voordelige coverband prijs

The Durans spelen op feestjes, straatfeest als coverband prijs voor een voordelige prijs budgetOnze zomertour hebben we afgesloten met een meer dan geslaagd feestje op een burenfeest in Antwerpen, hometown van keyboardspeler Kristof. Een thuismatch als het ware, met een dansende straat als gevolg.

Als coverband is dit een fantastische manier om de zomer achter ons te laten en uit te kijken naar de talrijke optredens in de herfst en winter!

Coverband prijs voor The Durans

Wil u ook live muziek op uw feest, (winter-) barbecue, fuif, verjaardag? The Durans is een live semi-akoestisch duo, gitaar en keyboard, met een uitgebreide playlist voor jong en oud. We spelen enkel bekende hits, dansbaar, met de nodige humor. Onze coverband prijs valt binnen een zeer betaalbaar budget voor elke gelegenheid!

We brengen ons eigen materiaal mee en nemen niet veel plaats in. Onze normale set duurt circa twee uur, maar afwijkingen zijn op aanvraag uiteraard mogelijk.

Jean-Paul (de oom) neemt de zang en de gitaar voor zijn rekening en Kristof (de neef) speelt keyboard, mini-acordeon, en zingt de oooh-’s en de aaah’s op de achtergrond. Ook je eigen lievelingsnummer spelen we met plezier, mits het uiteraard wat past binnen onze capaciteiten en als we als coverband kunnen repeteren. Wat is onze coverband prijs? contacteer ons!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *