de ideale coverband voor jouw budget

Wil jij ook graag op jouw feestje, bqq, tuinfeest of receptie sfeervolle live muziek? Op zoek naar een betaalbare muziekband die niet veel plaats inneemt? Onze coverband The Durans is de ideale liveband voor al jouw feestjes!

Onze playlist bestaat uit bekende songs uit de jaren ’70, ’80, ’90 en recente hits. Een eigenzinnige keuze waar elke muziekliefhebber wel zijn zin in terug zal vinden.

Coverband covers muziek door duo the durans

Onze coverband bestaat uit twee personen, JP aan de zang en gitaar en Kristof aan de keys. Als neef en nonkel zijn we perfect op elkaar ingespeeld en hebben we genoeg aan een blik om te weten waar we naar toe willen 🙂

We brengen sfeer op jullie straatfeest of barbecue, live muziek voor alle leeftijden. En er mag ook al eens gedanst worden! Heb je speciale noden? Een nummer dat je absoluut graag wil horen? Laat het ons zeker weten. Binnen onze mogelijkheden willen we gerust kijken of we het specifieke muzieknummer kunnen spelen.

Het budget om onze coverband te boeken, hoeft ook niet duur te zijn. We brengen live muziek aan een heel betaalbare prijs. Vraag gerust naar onze voorwaarden!

Bekijk ook zeker eens onze foto’s en video’s over onze laatste live optredens als muziekband.

Copyright © 2024 Coverband The Durans | Audioman by Catch Themes